У Луцьку знесли майже 700 гаражів

0
-4
У Луцьку знесли майже 700 гаражів
Луцьк розчищають від незаконних гаражів.

Про це йшлося 13 вересня під час оперативної наради в міській раді, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська розповіла, що цього року інспектори склали 660 протоколів про правопорушення, які скерували на розгляд адміністративних комісій.

Окрім того, видали 637 приписів про усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька. Серед порушень найпопулярніші – спалювання сміття та трави, куріння вгромадських місцях, порушення правил утримання тварин, паркування на зелених зонах, приведення до належного вигляду фасадів будівель, несанкціоновані рекламні оголошення.

Окрім того, значні зусилля покладенні на контроль за зливанням нечистот у невизначених місцях: муніципали провели 6 рейдів та склали 6 протоколів.

Так, порушення виявили на вулицях Івана Франка, Карбишева, Львівській. З метою ефективного вирішення питань, що стосуються порушення Правил благоустрою міста Луцька, при виявлені незначних порушень, адміністративні протоколи не складались, а вручались приписи для усунення виявлених недоліків.

Так, за вищезазначений період видано 205 приписів про усунення правопорушень. Більшістю виданих приписів громадян та суб'єктів господарювання було зобов'язано привести до належного вигляду прилеглу територію (сміття, косіння трави), приведення до належного стану фасадів будинків та інших фактів порушень Правил благоустрою міста Луцька.

Цього року департамент муніципальної поліції підготував 209 рішень (які вже ухвалені) виконавчого комітету про демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд. 86 із цих рішень виконано, 123 – на виконанні.

До слова, загалом у Луцьку демонтували майже 700 незаконних гаражів. 586 добровільно знесли люди, 109 демонтувала муніципальна поліція.

«Звільняються прибудинкові території. Дітки мають де побігати, і дорослі мають де відпочити», - прокоментував Луцький міський голова Микола Романюк і наголосив: рішення про демонтажі не стосуються людей з особливими потребами, які мають автомобілі з ручним керуванням, та людей з серйозними недугами, котрим треба часто їздити в лікарню.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що у Луцьку розпочалась реєстрація на другі відкриті торги, на яких можна буде придбати демонтовані кіоски.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні