Лучани хочуть ще один парк

0
3
Лучани хочуть ще один парк
Лучани просять створити парк в районі затоки р. Стир на вулиці Ковельській.

Відповідну петицію написав Геннадій Хомунтінкін.

Чоловік зазначає, що згідно з генерального плану м. Луцька від 2015 року луг в районі затоки р. Стир відокремлений, як місто для благоустрію і тільки 2 гектари відведені на будівництво та обслуговування торгово-розважального центру.

"Звертаюсь до Міської ради розглянути питання про благоустрій цієї території у вигляді парку відпочинку. В наш час це є дуже необхідний крок тому, що на фоні зростаючої кількості мешканців в районі вулиці Ковельської та прилеглих територій, де будуються багаточисленні новобудови, в районі Красного абсолютно немає де погуляти, немає жодної спортивної площадки, де діти можуть пограти в футбол, зайнятись фізкультурним вихованням. В районі Красного з маленькою дитиною немає можливості погуляти. А це місце якнайкраще підходить, щоб там був парк відпочинку. Тому прошу лучан підтримати петицію", - йдеться у дописі автора петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні