Гузь очолив рейтинг депутатів-реформаторів

2
2
Гузь очолив рейтинг депутатів-реформаторів
Народний депутат України від Волині Ігор Гузь - перший в рейтингу обранців, які найактивніше голосували за реформаторські закони.

Незалежна політична платформа VoxUkraine, оприлюднила рейтинг, за яким можна судити про роботу обранців. Йдеться про так званий Індекс Моніторингу Реформ, що визначається шляхом регулярного опитування чималого кола експертів, котрі аналізують ті чи інші регуляторні акти.

На основі індексу іМоRе визначили рейтинг реформаторів серед народних депутатів України. Цифри, зокрема, свідчать, як кожен із них підтримував реформаторські закони.

За висновками експертів, на першій сходинці - народний депутат Ігор Гузь (округ №19) від "Народного фронту", на другому місці - Іван Спориш від БПП, на третьому - теж народнофронтівець Микола Величкович. 410-ту сходинку займає Надія Савченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Незалежна політична платформа VoxUkraine - засновник Гузь ? Щось новеньке і не надовго. Блін, роздає майданчикита ікони, друкує псевдорейтинги, це в Івахіва навчився, тільки розмах не той...
Відповісти
Гузя постійно тільки і піарять, а толкового він нічого і не робить, заробляє бабло для себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні