У Луцьку посвятили в студенти «технарів»

0
2
У Луцьку посвятили в студенти «технарів»
У центрі міста у п’ятницю, 9 вересня, відбулись урочистості з нагоди початку нового навчального року.

Особливим це свято стало для першокурсників, яких офіційно посвятили в студенти.

Почалось дійство з ходи студентів військової кафедри ЛНТУ разом з оркестром вулицею Лесі Українки. До слова, військову кафедру створили лише цього року.

Опісля усі першокурсники вишу пройшли через арку з квітів червоною доріжкою, та ще й під спалахами фотографів. Тож вчорашні школярі змогли відчути себе справжніми зірками.

Благословив на навчання «першачків» митрополит Луцький та Волинський Михаїл, який також похвалив їх за патріотизм через вибір українського вишу. Духовенство помолилось за здоров’я студентів, після чого їх привітали ректор ЛНТУ Петро Савчук, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров, Луцький міський голова Микола Романюк.

Насамкінець «молоде покоління» вразили студенти старших курсів, які запустили в небо безпілотники. «Літачки» скинули з неба листівки з побажаннями першкурсникам.

На святі також вшанували пам’ять загиблих на Майдані та від війни на сході України, поклали квіти до стели пам’яті героїв.

Окрім цього, студенти привітали рідний виш з ювілеєм флешмобом - вишикувались у формі числа 50.

Фото Павла БЕРЕЗЮКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні