П'ять дошкульних запитань Володимиру Кучеру

0
0
П'ять дошкульних запитань Володимиру Кучеру
Депутат облради Володимир Кучер майже рік тому вийшов із рядів радикалів, але досі як ніхто інший відповідає образу такого собі "волинського Ляшка".

Попри те, що фракція РПЛ грає доволі самостійну скрипку в облраді, здається, що Володимир Кучер (який досі в її рядах, але вже без партійного квитка) все частіше працює суголосно з укропівцями. Обранець не цурається депутатської роботи, активно продукує запити і тримає руку на пульсі громадсько-політичного життя.

Хто-то, а Володимир Кучер - із тих, хто здатний ні "міцне слівце". Але, відповідаючи на запитання "Волинь24", він волів бути лаконічним...

1. Чи відповідають дійсності слова про те, що Володимир Кучер активно співпрацює із Ігорем Палицею та партією "УКРОП"?

- Я співпрацюю з усіма конструктивними політичними силами. На даний час я безпартійний. Тому я можу працювати з усіма політичними партіями і рухами, і взагалі - будь з ким.

2. Ви свого часу говорили про бажання створити свою партію. Є вже такий проект?

- Ця ідея ще жива, але на даний час виборчого процесу ще нема. Тому це питання поки неактуальне.

3. Чи правда, що Ляшко - гей?

- Не знаю. Не перевіряв.

4. На яких умовах вас залишили у складі фракції Радикальної партії Олега Ляшка, адже з партії гучно виключили?

- Я просто залишився у складі фракції Радикальної партії. Ні на яких умовах.

5. Ваша цитата: "Все, що забороняється, це неправильно. Потрібно максимум все дозволити". А от на чергову сесію саме Володимир Кучер вніс проект рішення, яким обмежується доступ пересічних громадян на сесію Волинської облради. Як узгоджуються ці дві позиції?

- Проаналізував регламенти різних обласних рад України. У більшості облрадах встановлений пропускний режим не задля безпеки депутатів, а задля відвідувачів. У наш нестабільний час, коли може в облраду зайти якась людина в камуфляжі (і ти не знаєш, чи то сепаратист, чи хто), це особливо важливо.

Записала Олена ЛІВІЦЬКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні