Луцького «Стіва Джобса» затримала поліція

1
-4
Луцького «Стіва Джобса» затримала поліція
Правоохоронці затримали двох хлопців на скутерах, які пізно ввечері гасали вулицями міста.

Дітей на скутерах помітили активісти «Самооборони Волині». Затримавши їх, вони викликали поліцію.

Пригода трапилася на проспекті Соборності, біля гіпермакету «Там Там» пізно увечері середи, 7 вересня, повідомив власкор «Волинь24».

Хлопці виявилися двоюрідними братами. Меншому 12 років, старшому – 17. 12-річний «гонщик» зізнався, що живе з мамою і 15-річною сестрою. Утім мама зараз – на заробітках у Польщі. Старший теж живе з мамою, яка якраз на той час була на роботі – запевнив хлопець.

Хлопці не мали жодних посвідчень водія, які давали б право на водіння скутерами. А самі транспортні засоби виявилися незареєстрованими.

«Дякувати Богу, хлопці лишилися цілі. Увечері на вулицях часто трапляються п’яні водії, на проспекті Соборності завжди інтенсивний рух. І діти на скутерах мали усі шанси потрапити в аварію» - прокоментували ситуацію активісти «Самооборони Волині».

Нагадаємо, що не більш як за годину перед тим, як хлопців затримали, за кількасот метрів від цього місця сталася серйозна дорожня аварія.

До слова, менший «гонщик» виявився відомим у Луцьку Адамом Шевчуком. Його знають чи не усі відвідувачі луцьких барів і кафе: хлопець частенько ходить між столиками з коробкою, повною власноруч зроблених браслетиків і пропонує їх купити. За ранній підприємницький хист журналісти навіть прозвали Адама «луцьким Стівом Джобсом».

Луцькі медіа раніше писали, що скутер хлопець купив саме на гроші, вторговані від продажу браслетиків.

Історія закінчилася тим, що на місце події приїхали рідні хлопців і забрали їх. При цьому правоохоронці провели виховну бесіду, і взяли з рідних письмове зобов"язання зареєструвати скутери і не допускати порушень з боку хлопців.



Використання цього матеріалу забороняється без дозволу "Волинь24"
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який сенс закривати на світлині обличчя хлопця, так званого "Стіва Джопса", якого попередньо описали і вказали ім'я та фамілію?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні