Для будівництва нового притулку у Луцьку дадуть півмільйона гривень

0
9
Для будівництва нового притулку у Луцьку дадуть півмільйона гривень
Для отримання половини мільйона гривень від Мінекології замовником будівництва нового луцького притулку для тварин визначили виконком.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Як пояснив начальник відділу екології міськради Анатолій Гламазда, Міністерство екології та природних ресурсів України готове виділити Луцькій міській раді в 2016 році 500 тисяч гривень з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища на будівництво притулку бездомних тварин.

Для отримання цих коштів необхідно визначити замовника природоохоронного заходу «Будівництво притулку бездомних тварин на вулиці Мамсурова, 9 в місті Луцьку», а саме — виконавчий комітет міської ради.

Це, зі слів посадовця, пов’язано з тим, що проектно-кошторисна документація знаходиться на балансі виконавчого комітету, а запит на виділення коштів з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення цього заходу направлений від Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні