--> Як луцький політех святкуватиме ювілейний День народження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як луцький політех святкуватиме ювілейний День народження

0
-2
Як луцький політех святкуватиме ювілейний День народження
Луцькому національному технічному університету цьогоріч виповнюється 50 років. З цієї нагоди учбовий заклад влаштовує масштабне святкування.

Луцький політех запрошує викладачів і працівників, студентів і випускників Луцького НТУ, громадськість міста на урочисті заходи 9 вересня 2016 року:

- об 11.30 із Замкової площі розпочнеться урочиста хода особового складу кафедри військової підготовки Луцького НТУ до Театрального майдану м. Луцька з подальшою посвятою в курсанти;

- о 12.00 на Театральному майдані відбудеться посвята першокурсників у студенти;

- о 14.00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені  Т. Г. Шевченка розпочнеться урочисте засідання вченої ради Луцького НТУ;

- з 13.30 і до 23.00 триватиме розважальна програма для студентів LNTU_FeastDay (вул. Львівська, 75).

Завершиться святкове дійство екскурсійною програмою для гостей та усіх охочих.

Довідково:
2016 рік для Луцького національного технічного університету – надзвичайно особливий знаменними подіями: виповнюється 50 років з часу відкриття в місті Луцьк осередку вищої технічної освіти на Волині та 25 років від створення самостійного вищого навчального закладу – Луцького індустріального інституту.

У липні 1966 року розпочато організацію роботи Луцького відділення загальнотехнічного факультету Київського автомобільно-дорожнього інституту. У серпні 1966 р. відбулось зарахування перших 105 студентів на вечірню та заочну форми навчання. Відтоді й бере відлік багаторічна наполеглива й ретельна робота над становленням потужної технічної школи на Волині.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні