Ранкова гімнастика: заняття проводитимуть у різних мікрорайонах Луцька

0
1
Ранкова гімнастика: заняття проводитимуть у різних мікрорайонах Луцька
Ранкові зарядки в Луцьку хочуть зробити постійними, окрім того спробують організувати заняття на різних мікрорайонах міста.

Підсумок проекту та перспективи продовження організатори обговорили у вівторок, 6-го вересня під час прес-конференції, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Із 17 липня до 4 вересня щонеділі в парку імені Лесі Українки відбувалася акція «Ранкова гімнастика для всіх». Сотні лучан о 8-й ранку виходили на масову ранкову зарядку. До акції долучилися сім фітнес-клубів та тренажерних залів.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця, начальник управління фізичної культури і спорту Юрій Волинець та директор КЗ «Спорт для всіх» Наталія Нестерук подякували представникам цих закладів за небайдужість та активну участь в акції.

Загалом у ранковій зарядці брали участь до тисячі учасників. Наймолодшому «спортсмену» було шість місяців, найстаршому – 74 роки. До занять спортом долучилися навіть люди з особливими потребами.

«Щоб таку традицію втримати в багаторічному плані, зараз найважчий період, треба попрацювати і втримати позиції. Можливо, в якийсь момент з’явиться відчуття, що це нікому не потрібно. Тому я вимагатиму від колег терпіння. Якщо ми переживемо хоч рік, втримаємо позиції, наступного року це піде на ура», - переконаний Моклиця.

На його думку, варто знайти титульного спонсора, щоб мати постійну фінансову підтримку. Власне, продовження ранкової гімнастики просять і лучани. Щоправда, частина хотіла б займатися не в неділю, а в суботу і пізніше – на 9-ту ранку.

Окрім того, організатори хочуть спробувати проводити зарядки по мікрорайонах. Так, проводити заняття в них зголосилися різноманітні спортивні клуби міста.

Решту організаційних питань вирішать згодом. Зокрема, на випадок поганої погоди хочуть знайти варіанти приміщень, де можна проводити зарядку.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні