У Старому Луцьку скандал через платні парковки

0
-1
У Старому Луцьку скандал через платні парковки
У Старій частині Луцька скандал через платні парковки.

Місцеві жителі збунтувались проти нововведень мерії. Чиновники, без попередньої згоди лучан та громадських слухань вирішили встановити так звані боларди, які обмежують в'їзд автівок у старе місто та регулюють ситуацію з платною стоянкою, - інформує ТРК "Аверс".

За словами місцевих мешканців, відтепер до Луцького замку не лише туристи заїжджатимуть за гроші, але й ті, хто приїжджатиме в гості до місцевих жителів, а також служби доставки.

Платні послуги у власному дворі і стали причиною бунту. Невідремонтована дорога, часті пиятики та розбої в історико-культурній частині міста ані чиновників, ані депутатів не цікавлять, кажуть місцеві. І сама схема заробляння для місцевого бюджету, встановлюючи платну стоянку за метр від їхнього подвір'я, видається їм підозрілою.

Відтак жителі кличуть місцеву владу на зустріч для того, аби вирішити конфлікт, в іншому ж випадку, кажуть, що будуть перекривати вулицю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні