Санаторій на Волині просить статус курортної зони

0
4
Санаторій на Волині просить статус курортної зони
Депутати проситимуть в Гройсмана та Парубія надати території санаторію "Пролісок" статусу курортної зони.

Відповідний проект рішення (зокрема - звернення депутатів облради до Верховної Ради України, Кабміну щодо надання території комунального санаторію матері та дитини "Пролісок") опубліковано на сайті Волиньради.

Проект підготовлений депутатом від фракції "Батьківщина" Валентиною Касардою. Вона ж - багаторічний директор санаторію "Пролісок", що в селі Грем'яче Ківерцівського району.

Зокрема, у тексті зверненні зазначено: "Отримання статусу курортної зони для території «Санаторію матері та дитини «Пролісок» стане ще одним кроком у напрямку реалізації заходів Стратегії розвитку Волинської області до року".

Автори проекту рішення переконані, що за умови надання такого статусу волинському санаторієві колектив зможе залучати більше коштів грантових програм та розвиток курортної території.

До речі, комунальними є три санаторії на Волині: "Лісова пісня" у Шацькому районі, "Турія" - у Ковельському та "Пролісок".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні