У Луцьку «вібрує» будинок: мешканці бояться вибуху

0
-16
У Луцьку «вібрує» будинок: мешканці бояться вибуху
Ввечері, 1 вересня, у Луцьку мешканці будинку на проспекті Грушевського, 6а змушені були вийти на вулицю, адже остерігаються обвалу власної оселі.

Жителі п'ятиповерхового будинку більше години чекають на подвір'ї, поки рятівники та поліція дістануться до квартири їхньої сусідки.



Як розповідають очевидці, з квартири самотньої пенсіонерки роздається вібрація, "трясеться весь будинок". Кажуть, що вібрують газові труби, тож лучани бояться вибуху та обвалу будинку. Мешканці будинку на Грушевського, 6а забрали дітей і вийшли на вулиці, про всяк випадок прихопивши з собою документи.

Ситуація ускладнюється тим, що мешканка цієї квартири нещодавно зламала ногу і самостійно пересуватись не може. За нею доглядає жінка, яку також наразі знайти не можуть. До того ж сама пенсіонерка не відповідає на стукіт та крики, а її двері - броньовані.

Наразі в її помешкання через балкон намагаються потрапити працівники ДСНС. Також газовики відкидають версію про те, що причиною всьому є проблеми в газовій системі. До слова, як розповідають свідки події, поліція приїхала лише через 35 хвилин після виклику.




Використання цієї публікації без дозволу Волинь24 заборонене
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні