--> День знань: волиняни діляться настроєм у соцмережах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

День знань: волиняни діляться настроєм у соцмережах

0
4
День знань: волиняни діляться настроєм у соцмережах
Для когось 1 вересня свято, для когось - ні. Але так чи інакше цей день не залишається не поміченим.

Хтось пригадує свою першу шкільну лінійку, хтось поспішає купити квіти для свого сина чи доньки, які сьогодні вперше стоять на порозі школи.

Волиняни пригадують свої шкільні роки та діляться своїми дитячими фото:

Журналістка, блогер Катерина Дулапчій: "1 вересня!) які в кого асоціації?! В мене зі школи і садочка не дуже, ніяк не могла прийняти життя за встановленими правилами. Батьки нервували перед початком школи, я не радісна була після величезних канікул првертатись у стіни колиски знань.
Але своїй донці стараюсь правити настрій і відчуття свята. Чи вдасться - навряд чи".













Редактор кулінарного сайту "Їсти" Оксана Ричук: "Моя мама завжди старалася перетворити цей день на свято - тортика якогось пекла чи купувала, тато отримував завдання доставити величезного кавуна. А мені, дитині, яка за три канікулярні місяці звикала до сільської свободи, часто в цей день хотілося плакати.

Я страшенно не любила хімію і ніколи не розуміла, нащо воно мені, якщо я все одно буду артисткою... Жизнь ішла. Ні хімія, ні велике мистецтво сенсом життя не стали. У старшого сина школа вже давно позаду, а молодшого тільки в наступному році поведемо. Але я вже точно знаю, що, дивлячись на нього, буду ревти всю першовересневу лінійку. І обов'язково спечу тортика. А Юрій Ричук купить найбільшого кавуна".



Хтось, відкинувши всі справи, робить День знань святковим для своєї дитини:







Роман Романюк: "Вітаю усіх з Днем знань!
Бажаю вчителям наснаги для подальшої роботи, адже саме ви маєте велику місію – виховувати майбутнє нашої держави.
Школярам бажаю цікавих уроків та прагнення щодня дізнаватись щось нове й вдосконалюватись! Нехай цей рік буде для вас багатим на знання, цікаві події та хороших людей!
І звичайно, батькам - терпіння і розуміння!
Зі святом усіх!"





Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук: "Сьогодні пішов четвертий раз у перший клас. Зі словами: "Слава третій школі!". Цю школу, що у Ковелі, закінчив мій батько, я та моя сестра, мій старший син, а нині вчиться менший син і відсьогодні найменша донька. Приємно ще раз відчути життя у дружній шкільній родині!"







Громадський діяч Володимир Пащенко: "Перше вересня. Перший раз у перший клас. Батьки - щасливі і схвильовані. Першокласник Марк Пащенко - серйозний і відразу трошки доросліший, ніж був ще вчора".







Анна Мовяк: "Перший раз у перший, третій та девятий клас. Вітаю усіх школярів, учителів та батьків зі святом першого дзвоника з Днем Знань!".








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні