МВС взяло під контроль розслідування вбивства дівчини з Нововолинська

0
-3
МВС взяло під контроль розслідування вбивства дівчини з Нововолинська
Справа жорстокого вбивства Катерини Литкіної у Нововолинську знаходиться на контролі у Міністра внутрішніх справ України.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков дав відповідь Народному депутату Ігорю Гузю про розгляд депутатського звернення щодо забезпечення належного розслідування справи жорстокого вбивства Катерини Литкіної у Нововолинську, - повідомляє "БУГ".

Нагадаємо, неповнолітня дівчина пішла з дому та не повернулась. Після чого її знайшли мертвою поблизу шахти № 3 у Нововолинську. Наразі підозрюваного у вбивстві дівчини взяли під варту.

МВС України тримає справу на контролі, працівники Національної поліції здійснюють перевірку фактів викладених у зверненні нардепа.



До слова, 15-го серпня Ігор Гузь звертався до Міністра внутрішніх справ та Генпрокурора Юрія Луценка із проханням взяти на особистий контроль розслідування вбивства Катерини Литкіної.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні