У Луцьку для водія-хама просять жорсткішого покарання

0
-3
У Луцьку для водія-хама просять жорсткішого покарання
Депутат Луцькради Микола Федік вважає, що «мажора», якого вчора на «БМВ» затримали за порушення ПДР, мають покарати ще як мінімум за грубу поведінку та перешкоджання журналістам.

Про це йшлося 31-го серпня під час сесії Луцькради, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Нагадаємо, у вівторок, 30-го серпня, у Луцьку чоловік на автомобілі BMW X5 перетнув подійну смугу, а коли його стали знімати журналісти, став лаятися і вживати нецензурну лайку.

Федік вирішив поцікавитися думкою щодо ситуації з затриманням водія «БМВ х5» 30-го серпня. Він зазначив, що цікавиться думкою Кічука щодо ситуації.

«Вчора у ЗМІ було відео, як у Луцьку мажор порушив законодавство, і патрульною поліцією накладено штраф всього 255 гривень», ‒ нагадав Федік.

На думку депутата, окрім порушення ПДР, за яке наклали штраф, мали місце ще прямий факт перешкоджання журналістській діяльності і адміністративне правопорушення, бо чоловік «в грубій формі облаяв і патрульного, і людей, які там стояли».

Кічук відповів, що складати протокол про адмінправопорушення ‒ у повноваженнях патрульного поліцейського. Щодо перешкоджання журналістам начальник відділу коментувати ситуацію був не готовий, та сказав Федіку, що «підніме матеріали» та надасть депутату відповідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні