З волинської «Батьківщини» хочуть виключити двох депутатів

3
3
З волинської «Батьківщини» хочуть виключити двох депутатів
У волинській «Батьківщині» виключають депутатів, які голосували за створення КП «Волиньприродоресурс», стверджує депутат Волинської обласної ради Ігор Лех.

Про це він пише у своєму блозі на Волинь24.

Лех стверджує, що хочуть виключити його, а також депутата облради Андрія Турака.

Ігор Лех запевняє, що підставою для виключення його з лав політичної сили "Батьківщина" стало те, що він подав на розгляд обласної ради проект рішення про створення комунального підприємства «Волиньприродоресурс» та проект про надання цьому підприємству надр у користування.

"Окрім мене, на пропозицію Олега Кіндера з лав «Батьківщини» виключили із незрозумілих причин також депутата облради Андрія Турака", - пише депутат.

Ігор Лех запевняє, що від створення КП «Волиньприродоресурс» виграє в першу чергу вся волинська громада. Оскільки, за його словами, з’являться кошти на реалізацію багатьох прийнятих обласною радою «екологічних» Програм, на які у бюджеті постійно бракує грошей.

"Пан Кіндер як голова волинського осередку партії через партійну структуру чинив опір у створенні КП «Волиньприродоресурс», аргументуючи це тим, що, мовляв, Верховна Рада ще не прийняла закон, який регулюватиме болюче для Волині питання видобутку бурштину", - додає Ігор Лех.

"Бездіяльність керівництва обласної партійної організації ВО «Батьківщина» та його супротив у створенні КП «Волиньприпродоресурс» розцінюю як зраду інтересів волинян та підтримку корупційних схем, завдяки яким бурштинові надра бідніюють, збагачуюються окремі особи, а не районні та обласний бюджети", заявляє Лех.

Також депутат говорить про те, що він спільно з іншими депутатами "Батьківщини" готує звернення до Юлії Тимошенко:

"Я спільно із переважною більшістю депутатів Волинської обласної ради фракції ВО «Батьківщина» готуємо звернення до лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко з проханням розібратися у діях Олега Кіндера".

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ БЛОГ ІГОРЯ ЛЕХА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутат с красивыми и умными глазами. Подал проект решения за долю в бурштынном бизнесе.
Відповісти
На мою думку даний депутат повинен піти давно з партії та фракції за його голосування в унісон з партією регіонів. І правильно зроблять якщо вигонять, а те, що напишуть скаргу то й нехай пишуть, Зрадник!
Відповісти
Уже вигнали, і не тільки його ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні