Чума свиней: волиняни протестують

0
-7
Чума свиней: волиняни протестують
30 серпня близько 9 годині в селі Любешівська Воля місцеві мешканці перекрили автодорогу державного значення «Луцьк – Маневичі – Любешів – КП Дольськ».

У такий спосіб люди висловили невдоволення введенням карантину на розповсюдження африканської чуми свиней, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

У центрі села, на вулиці Шевченка близько 50 місцевих мешканців безперевно ходили пішоходним переходом й таким чином частково перекрили рух транспорту. Поліцейські забезпечили об’їзд перекритої ділянки для легкових транспортних засобів.

У такий спосіб жителі села висловили невдоволення через недостатню поінформованість про наслідки введення карантину на розповсюдження африканської чуми свиней. Зокрема, людей цікавило, які компенсації вони отримають за вилучених свиней, де спалюватимуть або закопуватимуть туші загиблих тварин.

З жителями села зустрілися керівники райдержадміністрації, районної ради та Любешівського відділення поліції. Після роз’яснювальної бесіди станом на 11:45 рух на автодорозі було повністю відновили.

Під час акції порушень громадського порядку не зафіксовали.

Нагадаємо, що на Волині водіям радять об'їжджати карантинні райони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні