Гунчик просить грошей для «Волиньбаскет»

1
7
Гунчик просить грошей для «Волиньбаскет»
З метою збереження участі БК “Волиньбаскет” у Суперлізі України з баскетболу в сезоні 2016/2017 створили благодійний фонд, який також опікуватиметься підтримкою всього волинського баскетболу.

На даний момент всі зусилля тренерсько-адміністративного складу клубу та ініціативної групи людей спрямовані на пошук та залучення джерел фінансування участі команди «Волиньбаскет» у Суперлізі України, - повідомляє офіційний сайт команди.

«БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ВОЛИНСЬКОГО БАСКЕТБОЛУ «ВОЛИНЬБАСКЕТ» створили за ініціативи голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, який активно долучився до вирішення питання фінансової допомоги.

У зв’язку з цим клуб просить небайдужих надати посильну благодійну фінансову допомогу для необхідного дофінансування участі команди «Волиньбаскет» у Суперлізі України з баскетболу сезону 2016/2017, а також для збереження існуючої інфраструктури клубу та примноження результатів та успіхів волинян у сфері баскетболу.

«Волиньбаскет» сподівається, що волинський бізнес допоможе клубу гідно представити Волинь на спортивних майданчиках України.

Платіжні реквізити БО «Благодійний фонд підтримки волинського баскетболу «Волиньбаскет»:
р/р 26009055520002
в ПАТ КБ «Приватбанк»
МФО 303440
ЄДРПОУ 40745668
Теги: гроші, спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для воейболісток з "волинь-університет"??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні