Гарячу воду в Луцьку можуть відключити 29 серпня

0
3
Гарячу воду в Луцьку можуть відключити 29 серпня
«Волиньгаз» попередив про відключення газу в місті через борг «Луцьктепла».

Про це повідомив директор департаменту обліку газу ПАТ «Волиньгаз» Олег Вінцюк під час засідання антикризового енергетичного штабу області, - повідомляє ІА Волинські новини.

«Найбільша заборгованість, звичайно, це державне підприємство «Луцьктепло». На даний момент заборгованість складає майже 16 мільйонів гривень», – зазначив Олег Вінцюк.

Тож у зв’язку з цим, зі слів директора департаменту обліку газу ПАТ «Волиньгаз», підприємству надано попередження про відключення газопостачання з 29 серпня 2016 року у разі непроведення розрахунків.

Нагадаємо, 10 серпня 2016 року суд задовольнив позовну заяву ПАТ "Волиньгаз" щодо стягнення понад 19 мільйонів боргу із ДКП «Луцьктепло» за розподіл природного газу.

Тоді над лучанами «нависала» загроза залишитися без гарячого водопостачання із 15 серпня.

У ДКП «Луцьктепло» знайшли лише 3 мільйони – для часткового погашення боргу, що відтермінувало відключення гарячої води.

Як з’ясувалося – лише на два тижні, до 29 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні