У луцькому супермаркеті зацвіли цукерки

9
-1
У луцькому супермаркеті зацвіли цукерки
Лучанка придбала у супермаркеті зіпсовані цукерки.

Про це пише Оля Зейлик у спільноті в Фейсбуці "Обережно: луцька їжа".

Солодощі з цвіллю дівчина придбала в супермаркеті "Наш край".

"Купили цукерочки "з сюрпризом" у супермаркеті "Наш Край" на вулиці Лесі Українки (біля ЦНАПу)"

По-перше, цукерочки дійсні до 20-го жовтня 2016 року! Це ж що з ними буде до цієї пори!

По-друге, запах і нарости цвілі жахливі. Мені просто страшно за діток, які можуть цим втравитися!

По-третє, чеки, які мають давати по замовчуванню, ніколи не дають. А коли попросиш, зроблять вираз обличчя, наче то я їм щось винна...
Такий інцидент у нас вже не вперше, дуже неприємно. Будьте обачні!", - йдеться в дописі.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як на мене, то це більше вина виробника, а не торгового закладу. Мабуть щось там не дотримали при виготовлені. Треба бути дуже уважним щоб не накормити такими цукерками дітей...
Відповісти
В цьому магазині частенько продають зіпсовані продукти. І цінники не відповідають дійсності. На ціннику одна ціна, а вибиває інша. Пояснюють це "не привітні продавчині" тим, що ще не встигли поміняти цінник. Чого говорити про ковбаси на вітрині. Глянеш на ту ковбасу і на лице деяких продавчинь, но пропадає не тільки настрій, але й апетит. Особливо коли продавчині добряче понакурюються на вуглу будинку. Вони такі незадоволені........І так постійно. І це біля ЦНАПу!!!.....
Відповісти
Шановна лучанка! Не раз ми заходили в цей магазин і продавці відносилися до нас по-людськи, ніяких невдоволень ми не помічали. Легко засуджувати, але ми з Вами не на їхньому місці. Стосовно "непривітні продавчині", спробуйте хоча б 1 день на місці продавця 12-14 годин на ногах і часто буває на декількох посадах одночасно. Вони теж люди, такі як і ми з Вами.Трошки поваги з нашої сторони, а не по "закону покупець завжди правий". Нерідко сам був свідком як покупці жбурляли гроші і хамили продавцям. На любій роботі є недоліки. Поважаймо один одного!!!
Відповісти
Тому що цукерки роблять з шолухи з какао бобів в якій мікробіологія зашкалює от і зацвітає так званий шоколад. Немає контролю якості, а виробник замість какаопорошка вартістю приблизно 50 грн. використовує какаовеллу вартістю 18 грн. Так що смачного.
Відповісти
Знаєте, якщо я бачу етикетку "Светлой пасхи" на цукерках, а на вулиці вже з дня на день вересень місяць, то такі цукерки (чи інший товар) автоматично відсіюються у моєму виборі. Тому попахує ситуацією "до чого ж причепитись". І до чого тут магазин? Це недотримання технологій самого виробника, чи може ви пропонуєте відкривати продавцям кожну цукерку?.. На рахунок паління, це свідомий вибір кожної людини. І ще питання... ВИ ДІЙСНО НІЧОГО КРАЩОГО ДЛЯ ДИТИНИ НЕ МОЖЕТЕ КУПИТИ? Купіть на ринку яблучко чи сухофрукти.
Відповісти
А мені попалася надкушена цукерка Пташиного молока Лукас.Цукерки були розфасовані,в одній обгортка відкрита і півцукерки відкушено!!!Куплені в Нашому Краї на Дубнівській.
Відповісти
невже Ви дуиаєте ,що продавці настільки дурнуваті ,щоб покласти надкушену цукерку?Це просто БРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я постійно купую в цьому магазині випічку, дуже смачна, як домашня, особливо коли працює старша жіночка. Раджу всім покуштувати, і всім підніметься настрій! Смачного!!!!
Відповісти
Цікава ситуація був жовтень а цукерки пасхальні , не вже ніхто з працівників Супермаркету , не помітив цього , а на далі продовжували продавати цукерки термін яких вийшов .Не вже у погоні за грошами керівництво торгового закладу згідне продавати продукцію яка "вмерла" не меньше ніж два місяці тому!!! Термін придатності цих цукерок усього три місяці , був на базарі звернув увагу , оскільки в супермаркетах дуже часто дата фасування та кінцевий термін придатності не відповідають дійсності, коробки із під продукції викидають тому, ми дивлячись на цінник можемо сподіватись на сумління супермаркету а також, що терміни відповідають дійсності . Дуже шкода що протермінований товар продається в наших магазинах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні