--> Від Швидкого вимагають навести порядок з контрабандою, лісом і бурштином | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від Швидкого вимагають навести порядок з контрабандою, лісом і бурштином

1
3
Від Швидкого вимагають навести порядок з контрабандою, лісом і бурштином
Низка представників громадських організацій зустрілися з новопризначеним першим заступником прокурора Волині Віктором Швидким.

Зустріч відбулася 19 серпня. Причина – призначення Швидкого на посаду першого зама обласного прокурора, пояснили активісти.

Голова ВО ГО «Волинські патріоти» Володимир Красуля нагадав Швидкому події на Майдані, коли вони разом 1 грудня 2013 року приїхали в Київ, будували барикади, стримували атаки беркуту. «На наших очах гинули Герої Небесної Сотні. Не зрадьте загиблих на Майдані побратимів», - звернувся Красуля до Швидкого.

Голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук (позивний «Грін») завітав на зустріч разом з іншими бійцями. Він озвучив три ключові проблеми Волині: «контрабанда, бурштин, ліс».



«Займаються цим на Волині члени озброєних бандформувань, які мають по декілька судимостей за плечима. Вони сьогодні публічно видають себе за волонтерів, учасників АТО та бійців добровольчих батальйонів», - заявив Ваврищук.

Він додав: кришують їх правоохоронні органи, а керують ними, покровителі з Кабінету Міністрів та Верховної ради України, які відчувають свою повну безкарність.

«Якщо в найкоротший термін прокуратура не розпочне боротьбу з ними то боротьбу розпочнемо ми. Але в тому випадку уже ми станемо вашими клієнтами, хоч ми цього не боїмось», - наголосив голова Волинської спілки ветеранів АТО.



Окрім того, в прокуратуру завітали бійці батальйону «Світязь». Один з них – доброволець колишній в.о. командира цього спецпідрозділу, а сьогодні Соловичівський сільський голова Ярослав Кашуба (позивний «Дєд»).

«Велика проблема – незаконна вирубка лісу та утворення піщаних кар’єрів для прикриття крадіжок лісу. Від імені селян і від імені бійців «Світязя» прошу вас навести порядок в цій галуз. Ми – ветерани спецпідрозділу – підтримаємо вас у цьому» - запевнив Ярослав Кашуба.

Про свавілля нової поліції на Волині, їх некомпетентність, зловживання службовим становищем та повну безкарність заявив позаштатний кореспондент обласної громадсько-політичної газети «Волинська газета», активіст «Дорожнього контролю» Богдан Красуля.



Під кінець розмови Швидкий заявив:

«Ваші звернення, зауваження і вимоги я прийняв, зафіксував. Обіцяю, що в найкоротший термін уже ознайомлю і вас, і громаду Волинської області з першими результатами роботи».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хі хі хі!!
10 Є і усе в порядку.
Ну ну.... Нашому теляті і вовка зїти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні