Показали приміщення, які Луцькрада планує продати

0
5
Показали приміщення, які Луцькрада планує продати
У Луцьку визначили шість приміщень комунальної власності, які підлягають продажу.

Депутати Луцької міської ради оглянули приміщення, які зараз перебувають у комунальній власності, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Огляд приміщень відбувся під час чергового дня депутата. Разом з депутатами приміщення оглядали секретар міської ради Юлія Вусенко та заступник міського голови Сергій Григоренко.

Більшість орендарів покращили стан приміщень, отож тепер претендують на право першочергового викупу. Втім остаточне рішення – чи продати приміщення орендареві, чи з аукціону – ухвалюватимуть депутати.

Кімната на Ковельській,4 – 19 квадратних метрів

Орендар привів кімнату у порядок: пофарбував стіни, побілив стелю. Кілька років тому орендна плата становила 78 тисяч гривень на рік. Тож тепер приміщення хочуть викупити.

Підвал на Євгена Сверестюка,6 – 65,6 квадратного метра

Орендар очистив приміщення від сміття, привів його в порядок. Зараз сплачує 1300 гривень на місяць. Орендар – власник фірми, яка займається комп’ютерною технікою, тож планує використовувати підвал як склад.

Офіс на Київському майдані, 13 – 21,9 квадратного метра

Приватний нотаріус орендує приміщення протягом шести років. Зараз сплачує 2000 гривень за місяць і хоче викупити приміщення 90 000. Депутати сумніваються у тому, чи варто продавати приміщення за такою низькою ціною, а орендар заявляє, що відмовиться від оренди, якщо не дозволять викупити.

Спортзал на Соборності,31а – 66,1 квадратного метра

Орендар раніше сплачував 2600 гривень в місяць, зараз оренда значно зросла. Орендар хоче викупити приміщення за півмільйона гривень, і більшість депутатів схиляються до того, аби таки продати його.

Хімчистка на Соборності, 7в – 126,7 квадратного метра

Орендатор раніше сплачував 213 тисяч на рік. Депутати неохоче говорять про викуп приміщення. Більшість із них вважає, що краще продати його з аукціону.

Громадські вбиральні на Театральному майдані

Торік виконкомітет віддав їх в оренду підприємцеві, який пообіцяв реставрувати вбиральні, а над ними звести виставкову залу і кафе. І хоч орендну плату він сплачує вчасно, але роботи в самій вбиральні тільки-но почалися. Натомість приміщення перебуває в оренді до наступної зими.

На цей час щодо всіх об’єктів ще немає проектів рішень. Після того, як депутати визначаться, що робити з приміщеннями, відповідні документи підготують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні