--> Волинянин, який на смерть збив дитину, сяде на 4 роки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин, який на смерть збив дитину, сяде на 4 роки

1
13
Волинянин, який на смерть збив дитину, сяде на 4 роки
Чотири роки позбавлення волі – таке покарання призначив суд волинянину, який торік на смерть збив хлопчика.

Трагедія сталась ще у квітні минулого року, однак вирок водієві суд виніс лише на початку серпня цього року, - повідомляє ВолиньPost.

Так, з матеріалів справи стало відомо, минулого року чоловік їхав автівкою по дорозі сполученням «Київ-Ковель-Ягодин». Там він помітив як проїжджу частину перебігає кілька дітей. Чоловік пригальмував та пропустив їх, однак коли почав рухатись далі, зненацька на автошлях вибіг ще один хлопчик.

Водій почав різко гальмувати, однак це не допомогло уникнути удару.

Внаслідок ДТП хлопчик отримав значні травми – закриту черепно-мозкову травму, крововилив у мозку, травми шийного відділу хребта та інші.

Від отриманих ушкоджень хлопчик помер на місці події.

Як повідомили в судовому засіданні діти, того дня вони грались поблизу дороги. Спочатку вони всі разом перебігли на протилежний бік проїжджої частини. А коли повертались назад, то бігли поодинці. Останнім перебігав дорогу хлопчик, який і потрапив під колеса автівки.

Батьки загиблого хлопчика в суді розповіли, що того дня вони перебували у своїх друзів, а по трагедію дізнались, коли їм зателефонували.

Під час слідства водій не визнавав своєї вини, однак на час судового розгляду справи визнав себе винним та заявив, що вже відшкодував батькам хлопчика 15 000 гривень.

Зрештою, вироком Любомльського районного суду водія засудили до 4 років позбавлення волі та зобов’язав виплатити матері загиблого 145 000 гривень моральної шкоди та 3 000 гривень відшкодування за правову допомогу, а батькові 130 000 гривень моральної шкоди та 3 000 гривень за витрати на правову допомогу.

Теги: суд, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-kviten-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-na-2017-rik-u-listopadi-zi-svyatami-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/pravoslavnij-kalendar-na-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-lipni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-dlya-raka-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні