Через борги на майно рівненського депутата наклали арешт

0
5
Через борги на майно рівненського депутата наклали арешт
Рівненський районний суд задовольнив заяву американського бізнесмена Ісака Каліхмана та наклав арешт на все рухоме й нерухоме майно, що належить депутату Рівненської обласної ради, головному лікарю Здолбунівської центральної районної лікарні Владиславу Сухляку.

Про це повідомив Віталій Кітовський, адвокат президента американської корпорації «Lawrence Gas&Oil, Inc» Ісака Каліхмана, - пише Волинське Агентство Розслідувань.

Відповідне рішення суд ухвалив 7 липня в процесі розгляду справи за позовом громадянина США Ісака Каліхмана до Владислава Сухляка про стягнення понад 2 мільйони гривень боргу за договором позики.

За словами адвоката, в 2000 році американський бізнесмен разом з двома громадянами України створив ТзОВ «Нерудтехпром Лтд». Одним із засновників підприємства був батько Владислава Сухляка. На його прохання Ісак Каліхман і надав Владиславу Сухляку позику. Так, американський бізнесмен разом з дружиною протягом 2005-2006 років переказали йому майже 81 тисячу доларів США, що нині становить понад 2 мільйони гривень.

«У жовтні минулого року Ісак Каліхман надіслав вимогу Владиславу Сухляку про повернення позичених коштів. Однак, той її не виконав і тоді громадянин США звернувся до суду з позовом про стягнення боргу. У червні цього року суд відкрив провадження у справі за позовом Ісака Каліхмана до Владислава Сухляка про стягнення боргу за договором позики та відповідно вжив належні заходи щодо забезпечення позову, наклавши арешт на рухоме й нерухоме майно відповідача», – пояснив Віталій Кітовський.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно Рівненський районний відділ державної виконавчої служби ухвалив постанову про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження на житловий будинок з надвірними будівлями в селі Горбаків Гощанського району Рівненської області, загальною вартістю майже 368 тисяч гривень.

Також, Рівненський районний суд наклав арешт на нежитлову будівлю відповідача, загальною площею понад 270 м. кв. у селі Синевирська Поляна Міжгірського району Закарпатської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні