На волинських журналістів наводять порчу. ФЕЙК-НЬЮЗ

1
7
На волинських журналістів наводять порчу. ФЕЙК-НЬЮЗ
У Луцьку, поблизу АС-1, затримали громадянку ромської національності Азу, яка вчиняла протизаконні дії щодо місцевих журналістів.

Як повідомили у відділі контррозвідки Управління поліції у Волинській області, їм надійшла інформація, що Аза - агент російської розвідки, яка працювала під оперативним псевдонімом "Леся Українка".

Її завданням було впливати на патріотично налаштованих журналістів методом наведення порчі, з метою їх відволікання від професійної діяльності.

Відомо, що Аза "Українка" поробила журналісту та волонтеру Мирославу В. на плавки та смартфон, які він і загубив під час нічних купань.

Також циганка "Леся" навела порчу на редактора одного з інтернет-видань Анатолія К. Через протиправні дії агентки, чоловіку перестали подобатись представниці жіночої статі.

Фахівці у поліції стверджують, що ситуація з Анатолієм важка, однак не критична. Як мінімум, яйця доведеться викачати. З Мирославом - нічого вже не зміниш: плавки і смартфон втрачені назавжди.

Поки це тільки два підтверджених випадки незаконного впливу на працівників ЗМІ. Силовики звертаються до усіх медійників краю:

"Якщо відчуваєте, що вам пороблено на писання, творчість, креатив тощо, або хтось навів порчу, або ж ви мали справу з цією особою (на фото), терміново звертайтесь до нас за номером 102".

Увага! У публікаціях рубрики "ФЕЙК-НЬЮЗ" може бути інформація, яку згодом хтось захоче спростувати. Будьте уважні ;)
Теги: фейк-ньюз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Анатолію К. давно перестали подобатися представниці жіночої статі і Аза тут ні до чого...)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні