У Луцьку можуть знести дві тисячі гаражів

0
-2
У Луцьку можуть знести дві тисячі гаражів
В Луцьку кілька сотень кіосків і понад 2 тисячі гаражів, які встановлені незаконно.

Під час засідання профільної комісії Громадської ради при Луцькому міському голові Миколі Романюку йшла мова, що масштабна робота місцевої влади щодо демонтажу незаконно встановлених кіосків і гаражів набирає обертів, - інформує «Волинська газета».

Але поруч із розумінням необхідності привести до вимог чинного законодавства всю забудову обласного центру виявилося, що не все так гладко в цій делікатній справі. І що на ній дехто може погріти руки.

Під час дискусії членів комісії, яку очолює Сергій Рупчев, виявилося, що демонтаж відбувається на підставі рішення міськвиконкому. Безпосередньо звільненням земельних ділянок від «малих архітектурних форм» займається муніципальна поліція, а безпосередні роботи проводить приватна фірма.

В результаті в громадян забирають на певні майданчики їхнє майно ще до судового рішення, а потім потерпілі повинні ще й оплачувати «послуги» з демонтажу, перевезення та зберігання.

Оскільки в Луцьку кілька сотень кіосків і понад 2 тисячі гаражів викликають сумніви щодо законності їхнього встановлення, то цей процес набуває резонансних форм. І громадськість має намір вивчити всі його особливості та за потреби втрутитися.
Теги: демонтаж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні