Луцький водій-убивця залишиться на волі

0
4
Луцький водій-убивця залишиться на волі
Залишили на волі водія «БМВ X5», який на смерть збив велосипедиста.

Крім того, у нього не відібрали водійське посвідчення, ‒ пише в себе на сторінці у Facebook активістка Оксана Должко.

«Днями прокуратура програла апеляцію. Апеляційний суд залишив в силі вирок Луцького міськрайонного суду, за яким Панасюк відбувся умовним покаранням та продовжує їздити за кермом. Водійських прав водія-убивцю теж не позбавили. Суддя Пазюк вважає, що обрана судом 1-ї інстанції міра покарання є достатньою для виправлення обвинуваченого та попередження вчинення ним нових злочинів», ‒ йдеться в дописі.

23 лютого близько 19:00 Сергій Панасюк, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скоїв дві ДТП: спочатку в'їхав в іншу автівку та, втікаючи з місця пригоди, на вулиці Кравчука, поблизу світлофору збив дідуся на велосипеді. Постраждалий від отриманих травм помер в кареті швидкої допомоги.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні