Як волинських лісівників возили на море

1
0
Як волинських лісівників возили на море
На базі відпочинку у Херсонській області уже відпочило 150 волинських працівників лісової галузі.


Цього літа профспілка працівників лісового господарства уклала договір про оздоровлення працівників із базою відпочинку «Водник», що у Херсонській області, - повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"На сьогодні там побувало п’ять наших груп, кожна – по тридцять працівників. Нещодавно до берегів Чорного моря відправився ще один автобус із представниками лісогосподарських підприємств управління та членами їхніх сімей. Загалом на базі «Водник», що в місті Залізний Порт, уже відпочило 150 працівників галузі", - повідомив голова профспілки працівників лісового господарства України Павло Матіюк.


Павло Матіюк зауважує, що цей відпочинок фінансується державними лісогосподарськими підприємствами. Лісівникам потрібно лише прийняти рішення і оплатити проїзд, а це – 750 грн на людину.

Серед власників путівок до моря – робітники, майстри лісу, лісничі, інженерно-технічні працівники галузі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прогон сайта логин скайпа pokras77777
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні