«Волиньгаз» відсудив у «Луцьктепла» майже 20 мільйонів

0
5
«Волиньгаз» відсудив у «Луцьктепла» майже 20 мільйонів
ПАТ «Волиньгаз» відсудив у ДКП «Луцьктепло» гроші за поставку природного газу.

В позовній заяві представник «Волиньгазу» пояснив, що на початку року підприємство заключило договір із «Луцьктеплом» про поставку природного газу. Вартість угоди складала близько 30 мільйонів гривень, - інформує Волиньпост.

«Луцьктепло» кошти за блакитне паливо сплачувало, проте не повністю. Через це виникла заборгованість, що в загальній сумі склала майже 20 мільйонів гривень.

На суді представники ПАТ «Волиньгаз» кілька разів подавали заяви про зменшення розміру позовних вимог, оскільки за час розгляду справи в суді, «Луцьктепло» частково погасило заборгованість.

Зрештою, суддя Господарського суду Волинської області прийняла рішення про стягнення з «Луцьктепла» 16 249 404 гривень заборгованості, 2 139 571 гривень пені, 150 905 гривень процентів річних, 792 389 гривень збитків, завданих інфляцією та 164 843 гривень судового збору.

Це рішення суду ще може бути оскаржене в апеляційному порядку.
Теги: суд, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні