У луцькому садочку №17 зробили ремонт на 200 тисяч

0
4
У луцькому садочку №17 зробили ремонт на 200 тисяч
Відремонтували луцький дитячий садочок №17.

В дошкільному навчальному закладі №17 завдяки продовжуються роботи щодо модернізації та підвищення енергоефективності приміщення, - повідомляє прес-служба управління освіти Луцької міської ради.


До дошкільного закладу підвели нову електричну лінію, що дало змогу встановити нове технологічне обладнання на харчоблоці та пральні.

Закупили і встановили два промислових електричних бойлера для підігріву гарячої води та дві електроплити для приготування їжі.

Замінили зношені фасадні вітражі на чотири сучасні енергозберігаючі конструкції, встановили енергозберігаючі вікна у кабінеті психолога–логопеда та в приміщенні гарячого цеху харчоблоку (на суму 106 618 грн.).

Роблять капітальний ремонт приміщення харчоблоку (112 000 грн.).

Завершується облицювання стін та підлоги новою плиткою, встановлення пластикових дверей для видачі їжі та між холодним та гарячим цехом харчоблоку, відремонтували й стелі пральні (7 789 грн.).










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні