Ремонт дороги «Луцьк-Львів» дорожчий за «Євробачення»?

2
4
Ремонт дороги «Луцьк-Львів» дорожчий за «Євробачення»?
Ремонт волинської ділянки дороги «Луцьк-Львів» може коштувати Україні більше, ніж проведення «Євробачення».

Видання «Українські новини» повідомляє, що Кабінет міністрів виділив Державному комітету телебачення та радіомовлення 450 мільйонів гривень із резервного фонду на проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Кошти виділено на умовах повернення.

«Державний комітет телебачення і радіомовлення разом із Міністерством фінансів під час підготовки проекту держбюджету України на 2017 рік мають передбачити бюджетні призначення не менше, ніж сума, еквівалентна 15 мільйонам євро, для проведення "Євробачення"», - пишуть «Українські новини».

Зауважимо, що ремонт лише волинської ділянки дороги «Луцьк-Львів» коштує близько 480 мільйонів гривень.

У лютому цього року голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповідав, що ремонт волинської ділянки дороги коштує дорожче, ніж ремонт львівської.

З його слів, це пов’язано з тим, що на Львівщині лише відремонтували дорожнє полотно, а на Волині планують ще й встановити дорожні знаки, зупинки, облаштувати узбіччя та з’їзди, освітлення.

«Це повинен бути цілий інфраструктурний проект», - наголошував під час однієї з оперативних нарад Володимир Гунчик.

Посадовець повідомляв, що ремонт одного кілометра дороги коштуватиме 8 мільйонів гривень. Відтак, на ремонт 60 кілометрів автошляху потрібно 480 мільйонів гривень.

Відновлюють автомагістраль за рахунок коштів, отриманих від перевиконання індикативних показників Волинською митницею.
Цікаво, що львів’янам ремонт власної ділянки тієї ж дороги обійшовся у 300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Володимир Гунчик нещодавно обурювався результатами роботи Волинської митниці, показники якої суттєво впали, порівняно з минулим роком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЄВРОБАЧЕННЯ --Заурядний фестиваль-конкурс ! ЩО ТАМ ОСОБЛИВОГО ? ви знаєте англійську --ви розумієте про що йдеться у пісні ?!==== А ТОЛКОВА ДОРОГА служитиме десяток років і більше . а то був справжній танкодром на ЛЬВІВ ! ВАС це задовільняло ???
Відповісти
Аби ота толкова дороганавесні не розлізлася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні