Волинська пенсіонерка та газовики: конфлікт на 10 тисяч

0
0
Волинська пенсіонерка та газовики: конфлікт на 10 тисяч
67-річна жителька Ківерець Лідія Рогак скаржиться на газове господарство, мовляв, повідомила про несправність лічильника, а отримала штраф на 10 тисяч гривень.

Жінка розповідає, що почалося все з перевірки газового лічильника. Працівники Ківерцівського газового господарства забрали його з її будинку, а після перевірки привезли інший, - інформує Ківерцівський районний інформаційний портал.

"Після перевірки привезли непрацюючий лічильник, який по акту не намотав ні одного куба, при цьому не виявили ніяких пошкоджень! Зазначу, що під час встановлення лічильника робітники довго не могли його встановити, дуже грюкали та стукали по ньому. Це мене дещо насторожило і я запитала, чи не пошкодять вони його. На що газовики запевнили, що все буде добре", - скаржиться жінка.

Пенсіонерка запевняє, одразу помітила, що лічильник не працює,тож знову звернулась у газове господарство. Через кілька днів його забрали на перевірку вдруге.

«У мене є переконливий аргумент - навіщо втручатись у лічильник, адже я маю субсидію з надлишком 14 000 гривень!? Протягом десяти років користувалась газом- і все добре, а тут, отримавши субсидію надумала скручувати! Це просто нонсенс. Чи, можливо, "добре злагоджена робота" Ківерцівського газового господарства, щоб змити сліди свого "встановлення".

"Мене, пенсіонерку, ошукали і підставили, звинувативши у тому, що я привласнювала газ, пошкодила лічильник і як результат - маю заплатити штраф 10 тисяч гривень", - стверджує Лідія Рогак.

Жінка каже, неодноразово зверталась в газове господарство, однак безрезультатно.

"Сам директор сказав, що не вірить у те, що я причетна до втручання, адже це очевидно. Висновок такий - вся вина повинна лягти на простих людей, хіба можновладці коли здатні нести відповідальність?"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні