На ягодах і грибах волинський бюджет заробив понад 8,5 млн грн

0
4
На ягодах і грибах волинський бюджет заробив понад 8,5 млн грн
На Волині до бюджетів усіх рівнів спрямовано понад 6 мільйонів гривень податку з доходів фізичних осіб від заготівлі дикоростучої продукції.

Про це заявив виконувач обов’язків начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй, – повідомили IA ZIK у прес-службі відомства.

Якщо взяти до уваги, що заготівельники вже сплатили майже 2 мільйони гривень ренти, 490 тисяч гривень військового збору і 26 тисяч гривень єдиного податку, то загалом ягідно-грибний сезон додав бюджетам понад 8,5 мільйона гривень податкових платежів.

«Оскільки заготівля дарів лісу триватиме щонайменше ще кілька місяців, ця сума не остаточна. Ми прогнозуємо збільшення загальної суми надходжень податкових платежів від заготівлі принаймні на 1,5 мільйона гривень», – зазначає Чуй.
Теги: Ягоди, рента
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні