Волинський нардеп-регіонал став дідом

0
-10
Волинський нардеп-регіонал став дідом
Екс-нардеп від Волині Анатолій Горбатюк обживається у новому статусі: нещодавно став дідусем. А сьогодні, 8 серпня, колишній обранець святкує День народження і приймає вітання від друзів через "Фейсбук".

Про новий статус Анатолія Олексійовича повідомила донька Вікторія у "Фейсбуці":

"Минулого року, вітаючи мого татуся з днем народження, я писала, що він в житті досягнув всього - будинок збудований, сад вирощено, зятя-сина має, а тому можна розслабитися. Проте, цей рік показав, що не всього і розслаблятися ще рано.

22 червня Бог подарував нам Вероніку і мій таточко набув нового життєвоважливого статусу - став дідусем. І з цим він також справляється на відмінно. Знаєте, мабуть важко знайти більш люблячого та турботливого діда!

Пам'ятаю, що в цей день рік тому побажання щодо внуків звучало найчастіше. Тому я вірю в те, що сказані в день народження щирі побажання обов'язкового збуваються. Тож, будь здоровим, не втрачай твердість свого характеру, активність, силу та оптимізм! Нехай кожен новий день приносить великі та малі радощі. Ми тебе дуже любимо та поважаємо. З днем народження!" - пише донька волинського політика, який, щоправда, уже відійшов від справ партійних.

Довідково.

Анатолій Горбатюк свого часу (2005 - 2008 рр.) очолював Волинський облосередок Партії регіонів. У минулому - директор школи у с. Піддубці Луцького р-ну, заступник голови Луцької райдержадміністрації. Народний депутат України 5 та 6-го скликань. Член фракції Партії регіонів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні