Лучани просять більше маршруток у 55-му мікрорайоні

1
2
Лучани просять більше маршруток у 55-му мікрорайоні
У зв’язку з інтенсивною забудовою 55-го мікрорайону і постійним збільшенням кількості його жителів, лучани просять спрямувати туди більшу кількість маршруток.

За останній час по вул. В.Чорновола, О.Гончара, Д.Іващенка здано в експлуатацію кілька новобудов, інші ще знаходяться на стадії будівництва, - написав у петиції Віталій Смусь.

«У мікрорайоні функціонують міська дитяча поліклініка, готель, магазини, салони, розважальні заклади. Також збудовано новий дитячий садочок № 40, інтенсивно будується нова школа №27», - написав він.

Чоловік повідомив, що кількість жителів постійно зростає. Тому вже сьогодні існує гостра необхідність доїзду громадян як до 55-го мікрорайону, так і в інші мікрорайони Луцька

«Найближча зупинка маршрутних таксі знаходиться на вул. Карпенка-Карого, однак цією вулицею курсує тільки маршрутне таксі № 23 і то не стабільно, що створю суттєві незручності жителям 55-го мікрорайону», - написав автор.

Нагадаємо, лучанка зареєструвала петицію з проханням продовжити маршрут №12.
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка нафіг ПЕТИЦІЯ!!!! Морди бити тим чиновникам які нездатні забезпечити функціонування транспортної системи в Луцьку!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні