Джамала розповіла, чому погодилась приїхати на «Бандерштат»

0
-11
Джамала розповіла, чому погодилась приїхати на «Бандерштат»
Джамала приїхала на «Бандерштат», бо переконана, що стилістичні межі фестивалів потрібно розширювати та не зациклюватись на одному.

Про це переможниця цьогорічного «Євробачення» розповіла у неділю, 7 серпня, під час прес-конференції у Луцьку.

На запитання про те, чи підпадають Джамала та її музика під формат «Бандерштату», співачка відповіла, що сама хоче про це дізнатись.

«Не знаю, зараз подивимось. Я не можу сказати на 100%, але знаю з соцмереж, що багато людей приїхали зі Львова сюди, до мене. Подивимось по людях, як вони будуть сприймати мене і тоді ви самі собі відповісте, чи є я форматом цього фестивалю. Я розумію, що тут зараз грає важка музика, але мені здається, що для кожної музики є свій час і своя аудиторія. Нам в Україні нема чого ділити. я сьогодні на одній сцені з «Тартаком», «Гайдамаками». Я всіх цих музикантів поважаю і ми взагалі не конкуренти – в нас різні аудиторії», - поділилась Джамала.

Вона також зауважила, що чим ширший стилістично буде фестиваль, тим краще буде для нього.

Співачка наголосила, що взагалі не вагалась перед тим, як погодитись взяти участь у «Бандерштаті».

«Чому я повинна була вагатись? Це фестиваль, який проходить в Україні, в чарівному місті Луцьк і немає жодних причин, щоб відмовлятись. Музичних фестивалів в нас взагалі мало і я завжди кажу, що їх має бути більше і більше якісних. Я просто радію коли вони є», - підкреслила Джамала.

Переможниця головного пісенного конкурсу Європи додала, що при виборі фестивалів в першу чергу завжди керується якістю звуку, яку там можуть забезпечити.

«Для мене головне – звук і коли я розумію, що в організаторів є тільки бажання мене запросити, але немає можливостей зробити якісний звук, то це на жаль, неможливо. Я хочу, щоб люди завжди відчували мою музику, щоб не було ніяких але: «але знаєте, в нас там погода», «але знаєте, не було можливості провести пульт, мікрофони чи ще щось інше». Не повинно бути ніяких але, музика повинна бути такою, якою люди її полюбили, почувши в інтернеті чи в концерт-холі», - наголосила виконавиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні