Луцький нардеп прокоментував заяви Савченко та замах на лідера сепаратистів

0
1
Луцький нардеп прокоментував заяви Савченко та замах на лідера сепаратистів
Надією Савченко маніпулюють, а лідера самопроголошеної ЛНР Ігоря Плотницького намагався прибрати або Путін, або свої – у цьому переконаний народний депутат Ігор Лапін.

«Мене питають, що я можу сказати про заяви Савченко на прес-конференції і як оцінюю підрив машини, в якій нібито був Плотницький. Неоднозначне співпадіння подій і заяв... По Наді Савченко давно говорив і можу лише повторити – нею «грають» і навряд чи вона сама розуміє всю масштабність проблем, куди її втягують», – написав обранець на своїй сторінці у Фейсбук.

Стосовно вчорашнього підриву автомобіля Плотницького, депутат озвучив три версії, хто може бути причасний до вибуху.

«Путін прибирає тих, хто стає для нього зайвим. Не виключаю, що свої ватажки можуть мстити за смерть їх «командира 4-го батальйону територіальної оборони «ЛНР» Олексія Мозгового, який загинув під час обстрілу автомобіля. А може піар для самого Ігоря Плотницького, який хоче виборів на Луганщині. Важко зараз вгадати, хто які правила гри нам пробує підсунути. Але співчувати сепаратистам я б не став», – каже Ігор Лапін.

«Мене взагалі дивують люди, які ще досі вірять, що РФ потрібні землі і люди сходу нашої країни. Війна їм потрібна, при чому «побідоносна» для власних рейтингів. І нехай задумуються ті депутати, які хочуть проводити вибори на окупованих територіях і накаляють періодично ситуацію в стінах парламенту з цього питання. З виборами на землях, де йде війна, крапку ставимо до тих пір, поки не контролюємо кордони і території», – озвучив свою позицію депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні