Нацбанк спростив процедуру купівлі валюти

0
6
Нацбанк спростив процедуру купівлі валюти
Національний банк України вирішив спростити умови документообігу банків, тим самим зменшивши кількість паперових екземплярів довідок.

Про це повідомляє інформаційний портал Знай, з посиланням на прес-службу НБУ.

Тепер банкам дозволили застосовувати сучасні комунікаційні технології та електронні документи, копії документів в електронній формі під час купівлі та перерахування іноземної валюти.

Крім того, вони зможуть здійснювати купівлю, обмін та перерахування іноземної валюти для клієнтів на підставі не лише оригіналів документів, як було раніше, а й їх копій.

Також банки зможуть не проставляти відмітки на оригіналах документів, на підставі яких була куплена або переказана іноземна валюта, та на копіях цих документів.

Це допоможе прискорити обслуговування клієнтів та ведення відповідної фінансової документації.

Нагадаємо, раніше Національний банк України заявив, що кількість "схем" та "темних" операцій з купівлі та перерахування іноземної валюти зменшилась. Тепер банки почали прискіпливіше вивчати перекази клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні