--> У Луцьку зупинили незаконне будівництво | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зупинили незаконне будівництво

0
0
У Луцьку зупинили незаконне будівництво
Будівельні роботи на проспекті Відродження визнали незаконними.

Про це стало відомо на постійній комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 5 серпня, - повідомляє Конкурент.

Результати перевірки будівництва на земельній комісії озвучив начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Юрій Маслюк.

Зі слів службовця, ОК ЖБК "Відродження-2015" буде оштрафовано на 130 тисяч гривень. Також буде скасовано декларацію про початок виконання будівельних робіт.

Варто зауважити, що на комісію з'явилося близько 25 жителів ОСББ "Новосел Луцьк" на проспекті Відродження, 47-53а
На засідання комісії представник ОК ЖБК "Відродження-2015" не з'явився, хоча, зі слів голови комісії, був вчасно поінформованим.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував проголосувати за проект рішення і наголосив, що незаконно будувати на цій ділянці нікому не дадуть.

Він звернувся до начальника відділу держархібудконтролю взяти під контроль цю ділянку. Якщо буде подано нову декларацію на реєстрацію – повідомити секретаріат та комісію, для того, щоб обговорити це питання на комісії.

Члени комісії підтримали рішення одноголосно.

Жителі будинків пішли з комісії задоволені.

Як відомо, між будинками №47 та №53а на проспекті Відродження планували побудувати торгово-офісне приміщення з житловими приміщеннями, проте мешканці сусідніх багатоповерхівок стверджували, що будівництво незаконне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні