Сьогодні на українців очікує справжня спека

0
-2
Сьогодні на українців очікує справжня спека
5 серпня, українців чекає спекотна погода у всіх регіонах країни.

Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр, інформує Знай.

На заході країни спекотно і без опадів, швидкість вітру сягне 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 14 до 18 градусів, а вдень - від 29 до 32.

У північних областях теж без опадів. Вітер південно-східний зі швидкістю 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі сягне 14 - 17 градусів з позначкою плюс, вдень - 29 - 33 грудусів вище нуля.

У центральних регіонах вітер південно-східний, 3-8 метри за секунду. Температура повітря вдень дорівнюватиме 15 - 17 градусів вище нуля, вдень - 30 - 33 градусів з позначкою плюс.

На сході країни очікується така ж сама погода. Вітер північно-східний зі швидкістю 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 15 до 18 градусів, а вдень - 29 - 33 градусів з позначкою плюс.

У південних областях - сонячна погода, без опадів. Температура повітря сягне 21 - 23 градусів вночі, а вдень - 31 - 33 градусів.
Теги: Україна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні