Наші політики вигадали, як ошукати МВФ

0
2
Наші політики вигадали, як ошукати МВФ
Без запуску електронних декларацій для держчиновників не буде нового траншу від МВФ - про це прямо заявляють в Міністерстві закордонних справ, інформує Знай.

При цьому в МЗС висловили надію, що система буде запущена в призначений термін, а саме - 15 серпня. Однак, на думку політолога Василя Мокана, нова система буде незаконною, оскільки відповідної сертифікації вона не пройшла.

"Я б спрогнозував, що запуск електронного декларування 15 серпня все-таки відбудеться, але там є кілька технічних нюансів, які полягають в тому, що сам запуск системи може відбутися, але абсолютно легітимним реєстр електронних декларацій може не стати без ліцензії - відповідної ліцензії Держспецзв'язку", - повідомив Мокан.

Нагадаємо, раніше економіст Андрій Новак спрогнозував, що транш МВФ для України можуть роздробити на дрібніші частини, однак без грошей міжнародні донори Україну не залишать.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні