У Луцьку півтора місяця не можуть прибрати наслідки аварії

2
-8
У Луцьку півтора місяця не можуть прибрати наслідки аварії
На вулиці Гнідавській не ремонтують огорожу, повалену внаслідок аварії ще в червні.

Огородження проїжджої частини вул. Гнідавської біля будинку №12, знищене внаслідок аварії 17 червня, досі не відновлене, - написала Ніна Мартинова на комунікаційній платформі «Відкрите місто».

Жінка зазначила, що знищені п’ять секцій огорожі. Крім того, арматура від поваленого стовпа досі стирчить із асфальту, наражаючи вечірніх пішоходів та велосипедистів на небезпеку.

«На місці, де був електричний стовп, стирчать кінці арматури по колу ямки. Днями ці кінці були довше - сантиметрів по 10. Думаю, мешканці сусіднього будинку зрізали нещодавно арматуру своїми силами», - написала вона.

Проблема вже піднімалася, у відповіді було вказано, що для визначення виконавця робіт потрібен тендер. Але це не правда.

Адже товари до 200 тисяч гривень і роботи вартістю до 1,5 мільйона відповідно до ЗУ "Про здійснення державних закупівель" можна замовляти без тендерних процедур.
Тому відповіддю не вдоволені.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так і біля Там-Таму скільки часу взагалі дира в огорожі,і ніхто не чешеться
Відповісти
Прогрес - сьогодні ділянку стрічкою обгородили ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні