Очільник Волині нагадав, коли потрібно святкувати День Незалежності

0
3
Очільник Волині нагадав, коли потрібно святкувати День Незалежності
Підготовка до святкування Дня Незалежності на Волині – у розпалі.

Про це голова Волинської ОДА розповів у понеділок, 1 серпня, під час оперативної наради.

Зі слів Володимира Гунчика, у вівторок відбудеться нарада під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації, а у середу – засідання організаційного комітету, на якому розглянуть пропозиції від громадських організацій та органів влади.

Очільник області звернувся до представників силових структур з проханням не втрачати пильності під час свят та оберігати громадський спокій.

Також голова ОДА, звертаючись до представників органів місцевого самоврядування, наголосив на тому, що святкування Дня Незалежності повинне відбутись саме 24 серпня, а не днем раніше чи пізніше. А підготовка, з його слів, повинна завершитись 23 серпня.

«Служби, які відповідають за цивільну та техногенну безпеку, органи влади, органи місцевого самоврядування повинні зробити все для того, щоб заходи були підготовлені на високому рівні», - підкреслив керманич області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні