«Бандерштат» змінив хедлайнера. ФЕЙК-НЬЮЗ

0
1
«Бандерштат» змінив хедлайнера. ФЕЙК-НЬЮЗ
На "Бандерштаті-2016" замінили хедлайнера, а також урізноманітнили тематику гутірок, запросивши несподіваних гостей.

Як повідомило джерело в оргкомітеті фестивалю, на головній музичній сцені в останній день фестивалю хедлайнером, замість анонсованої Джамали має стати Валерій Маренич.

Представники оргкомітету стверджують, що вже відбувся попередній саундчек гітари, і губної гармоні.

Інструменти у нормі, а от з самим виконавцем, точніше з його райдером, можуть виникнути певні труднощі. Справа в тому, що фестиваль позиціонує себе, як безалкогольний.

Урізноманітнили формат гутірок на фесті, і дати можливість висловитись представникам альтернативних до націоналістичних поглядів. Зокрема, запросили провести одну з вечірок братів Михайла та Олександра Кононовичів.

Тематика гутірки з неюними ленінцями: "Вплив комуністичної ідеології на розвиток неминучої схильності до мазохізму на теренах Західної України. Реальні приклади".

Михайла та Олександра чекають у перший день, 5-го серпня. Однак, якщо хлопці таки продемонструють декларовану неодноразово сміливість і з'являться на дійство, організатори не виключають, що їм доведеться затриматись до кінця фестивалю. Аж надто велика кількість бажаючих поспілкуватись з братами.
Теги: фейк-ньюз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні