На Волині працював підпільний кінотеатр

1
-5
На Волині працював підпільний кінотеатр
На Волині поліція припинила діяльність підпільного кінотеатру.

Працював такий кінотеатр у селі Світязь Шацького району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

«Співробіники кіберполіції перевірили інформацію та встановили, що дійсно у підпільному кінотеатрі незаконно, без дозволу правовласника транслювали відеотвори. Діяв підпільний кінотеатр майже місяць. Сума завданих збитків за порушення прав інтелектуальної власності становить майже 90 тисяч гривень», – повідомив начальник відділу кіберполіції у Волинській області Дмитро Мірчук.

У приміщенні кінотеатру поліцейські виявили та вилучили ноутбук із скопійованими аудіовізуальними творами з якого здійснювалась трансляція, професійний проектор, екран з алюмінієвим напиленням, стільчики, буклети, рекламні плакати, афіші, квитки, графіки бронювання та зайнятості місць, бензогенератор, аудіосистему та гроші, отримані від незаконної діяльності

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 17 тисяч гривень штрафу, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Наразі триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аха. А підпільної бібліотеки не знайшли? Долбні! Тут ліси вирубують, а вони кінотеатри шукають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні