--> В облавтодорі Волині простоює техніка через нестачу водіїв | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В облавтодорі Волині простоює техніка через нестачу водіїв

0
-3
В облавтодорі Волині простоює техніка через нестачу водіїв
У ДП «Волинський облавтодор» 35 одиниць техніки простоюють через нестачу водіїв.

Про це стало відомо 28 липня під час засідання Антикризового енергетичного штабу облдержадміністрації, - повідомляє VIP.

За інформацією директора облавтодору Волині Олександра Зінькова, наразі на підприємстві є 240 одиниць різної техніки, утім 35 із них – без водіїв. Наразі це питання намагаються вирішити через обласний центр зайнятості, утім проблема залишається відчутною й призводить до простою техніки.

Окрім того, Олександр Зіньков розповів, що дороги Волині вже почали готувати до зими. Зокрема, почали заготівлю піску та солі для посипання доріг взимку. На цей час про постачання солі домовляються з державним підприємством «Артемсіль», а також перевіряють наявність піску у районах Волині. Поки таких резервів не виявили у Горохівському та Луцькому районах.

Натомість голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив на тому, що важко повірити, що саме ці райони не можуть знайти піску на потреби доріг, оскільки є далеко не найбіднішими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні