Стоянки біля луцьких ринків стануть платними

0
2
Стоянки біля луцьких ринків стануть платними
Для Центрального ринку в Луцьку розробили схему організації руху з передбаченими платними стоянками.

Про це йшлося 27 липня під час сесії Луцької міської ради, - повідомляють Волинські новини.

Депутат Олександр Волинець зазначив, що кілька місяців тому він звертався з запитом, що в районі Центрального та Завокзального ринків підприємці та відвідувачі, через брак паркувальних місць, просили зняти знаки заборони стоянки.

З часом це прохання задовільнили, проте, зі слів депутата, біля Центрального ринку знак «Стоянка заборонена» знову повернули. І тепер лучани скаржаться на те, що їм немає де залишити автомобіль, особливо у вихідні дні, коли відвідувачів на ринку особливо багато.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що вже існує затверджена схема організації руху для Центрального ринку, відповідно до якої передбачена платна стоянка. Аналогічна схема вже «в роботі» і для Завокзального.

«На жаль, стоянок бракує. Хоча у всіх містах парковочні місця платні. Але, звісно, треба і безкоштовні», - резюмував Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні