Інвестор «Променю» пояснив, чим заслужив знижку від мерії

2
-1
Інвестор «Променю» пояснив, чим заслужив знижку від мерії
Інвестор розповів, на що витратив два мільйони гривень і обумовив особливості нового «Променю».

Під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради обранці громади вирішили зменшити розмір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста ТзОВ «РЦ «Промінь» з 2 мільйонів 100 тисяч гривень до 92 тисяч гривень.

НА ЩО ПОТРАТИЛИ ДВА МІЛЬЙОНИ

Розмір внеску вирішили зменшити через те, що забудовники встановили світлофор на проспекті Перемоги, 7а за 203 тисячі гривень, провели капітальний ремонт площі перед кінотеатром «Промінь» за 1,3 мільйона гривень, облаштували вуличне освітлення на площі за 269 тисяч гривень, встановили пішохідні турнікетні огородження за 56 тисяч гривень та перенесли зупинку громадського транспорту, що коштувало 91 тисячу гривень.

Інвестор РЦ «Промінь» та депутат міської ради Андрій Покровський каже, що забудовники загалом провели робіт вартістю більше трьох мільйонів гривень, втім в департаменті житлово-комунального господарства міської ради вирішили всі не враховувати.

«До цього площа була в доволі занедбаному стані і основне те, що мешканці цього не помічали, бо не ходили по ній. Бруківка лежала хвилями, була проламана, потрощена. Це спровоковано тим, що на площу заїжджав вантажний транспорт, який обслуговував фонтан», - пояснив бізнесмен.

З його слів, в подальшому вантажний транспорт проситимуть залишати на парковці. Окрім бруківки, забудовники оновили пам’ятник Грушевському. Зокрема, його почистили та частково замінили плити на постаменті.

Андрій Покровський запевнив, що в майбутньому площу обслуговуватиме саме «Промінь». Власники обіцяють щорічну реконструкцію газонів, лавочок, встановлення ліхтарів, облагородження зелених насаджень. Комплекс можуть відкрити до кінця цього року.

НОВИЙ «ПРОМІНЬ» - НА ШОПІНГ НЕ РОЗРАХОВАНИЙ

Інвестор наголошує, що «Промінь» – це суто розважальний центр, а не торговий.

У ньому зможуть відпочивати, як діти, дорослі, так і люди похилого віку. На території «Променю» обіцяють відкрити дитячі гуртки та кімнати, великий концертний зал для громадських, політичних та культурних зібрань, заклади громадського харчування, кінозали.

Також Андрій Покровський вважає, що «Промінь» не конкуруватиме з «Порт Сіті», адже останній все ж більше є торговим центром, а не розважальним.

«Я особисто, як прогресивна людина, вважаю, що таких центрів, як «Порт Сіті» потрібно в Луцьку ще 2-3 і таких, як «Промінь» - ще 2-3. Будь-яке польське, словацьке, чеське місто з населенням 90-100 тисяч має мінімум 3 величезні торгівельно-розважальні комплекси, а виключно розважальних комплексів – взагалі 5-6, тому я не вважаю, що ця ніша заповнена в Луцьку», - підкреслив бізнесмен.
Теги: промінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ж А Х !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні