У Луцьку витратять мільйон на освітлення замість ремонту дворів

0
1
У Луцьку витратять мільйон на освітлення замість ремонту дворів
Депутати Луцької міської ради «забрали» мільйон гривень з ремонту прибудинкових територій і спрямують кошти на освітлення вулиць міста.

Про це повідомили у середу, 27 липня, під час сесії міськради, - інформує Район.Луцьк.

Члени «бюджетної» комісії вирішили виділити більше коштів на освітлення вулиць, адже це питання є досить важливим для життя і безпеки громадян.

Один мільйон гривень, якого не вистачає для реконструкції мереж зовнішнього освітлення, запланували «взяти» з тих, які раніше хотіли використати на ремонт прибудинкових територій.

Оскільки найбільшої суми потребує завершення робіт по освітленню вулиць у мікрорайоні Вересневе, то припускалось, що кошти можна перенести з прибудинкових територій саме цього мікрорайону.

Проте депутат округу Борис Смаль заперечив таку думку:

«Не весь мільйон піде на освітлення Вересневого. Там лишається три неосвітлені вулиці. Точно знаю, що на це не треба весь мільйон, але не знаю скільки саме, бо немає кошторису».

Мер запропонував підтримати рішення комісії, але при розподілі коштів внаслідок перевиконання бюджету, обов’язково повернути кошти на ремонт прибудинкових територій.

Депутати підтримали таку пропозицію і проголосували за проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні