--> Гунчик хоче навести порядок в «Лісовій Пісні» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик хоче навести порядок в «Лісовій Пісні»

0
2
Гунчик хоче навести порядок в «Лісовій Пісні»
Володимир Гунчик незадоволений роботою санаторію "Лісова Пісня". Він хоче направити віповідну перевірку для того, аби навести лад на території санаторію.

Про це повідомляє VIP.

Нагадаємо, що вчора, 25-го липня, Володимир Гунчик під час прес-конференції розповів, що незадоволений діяльністю санаторію «Лісова пісня». Зокрема, серед великої кількості зловживань його збентежили «генделики» на території санаторію, в яких розпивають спиртні напої.

Цю та інші проблеми санаторію Гунчик хотів обговорити з Віктором Карпуком. Утім на зустріч з губернатором замість нього приїхала його заступник, яка переконувала, що керівник не зміг з’явитися через погане самопочуття.

«Чого я маю слухати заступника, якщо я особисто запрошував керівника? Мене дивують дії Віктора Карпука, але він рішення прийняв, і карти йому в руки. Я не обурений, я просто здивований», – висловився з цього приводу Гунчик.

Він пообіцяв направити у «Лісову пісню» перевірку за фактом діяльності в санаторії закладів, які не відповідають його статусу та невдовзі оприлюднити усю інформацію про власників таких «генделиків», про те, хто за цим стоїть, чи обліковується виручка, чи є ліцензії й чи дотримано санітарних вимог.

«Жах в тому, що там розпивають спиртні напої, жах в тому, що невідомо хто влаштовується туди на роботу, недобудова 15 років – це теж жах. Люди мені кажуть, що санаторій перетворився в базу відпочинку, і це теж жах», – сказав очільник Волині.

Натомість він попросив директора успішного санаторію «Пролісок» Валентину Касарду розповісти, як їй вдалося поставити заклад на ноги та висловити думки з приводу того, чому цього не вдається зробити «Лісовій пісні».

«В нас генделиків немає. Є магазинчики, де можна придбати найнеобхідніше, але не напитися», – запевнила директор «Проліску».

Окрім того, Валентина Касарда рекомендувала «Лісовій пісні» всіма силами намагатися добудувати басейн-довгобуд, адже, на її думку, санаторій не може існувати без басейну.

Зрештою, Володимир Гунчик сказав, що створять робочу групу, мета якої – не чергова «ревізія» «Лісової пісні», а надання допомоги та практичних рекомендацій, аби Волинь нарешті мала два потужних санаторії. До складу робочої групи Гунчик попросив увійти й Валентину Касарду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні